RWA Motorni pogoni

Zanesljivi in varni pogoni za odvod dima in toplote

Pogoni za odvod dima in toplote (ODT-RWA), kateri so v skladu z najstrožjimi varnostnimi standardi so nuja. V monogih državah po svetu to zahtevajo pravilniki in standardi – tudi v Sloveniji.
Izbira je vaša!

Mnogo motornih pogonov proizvajalca D+H Mechatronic, katerega zastopamo za Slovenijo in Hrvaško tržišče, so nagrajeni s strani mednarodno priznanih akreditacijskih služb in testnih certifikatov kot so: VdS, TÜV, UL, NF, CNBOP, EN in ISO.

Motorni pogoni tako zpolnjujejo vse najstrožje zahteve glede varnosti. Odlikuje jih tudi elegantna oblika in velik nabor različnih funkcij.

Motorni pogoni za odvod dima in toplote, so ob enem lahko tudi rešitev za naravno dnevno prezračevanje - hlajenje prostorov, nočna regulacija

Vse motornie pogone za naravni odvod dima in toplote, lahko koristimo tudi za potrebe dnevnega prezračevanja. Zaradi svoje elegantne oblike, so blizu tako arhitektom kot tudi projektantom. Moderen dizajn motornih pogonov se uporablja v novejših zelenih konstrukcijah, ter pri prenovi starejših objektov. Zahvaljujoč novim tehnologijam je motorni pogon skupaj s krmilno tehniko sodoben pripomoček pri doseganju ugodja v prostoru. Oblikovan je tako, da je praktično neviden na okenskem krilu, lahko je vstavljen tudi v okenski okvir.

Potrebujete pomoč? Kontaktirajte nas!

Ponujamo vam velik izbor produktov namenjenih odvajanju dima in toplote ter dnevnega prezračevanja.

Kontakt

© 2023 All rights reserved

Motorni pogoni