O našem podjetju

Smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju sistemov naravnega odvoda dima in toplote (NODT – RWA -SHEV), ter sistemov dnevnega prezračevanja prostorov. 

Na tržišču smo prisotni že več kot 30 let. Pohvalimo se z lastnim razvojem na področju mehanizmov požarnega odpirana, fasadnih in strešnih okenskih kril ter vrat. Razvoj smo usmerjali v lastne krmilne sisteme daljinskega proženja in upravljanja vgrajenih sistemov NODT.

Z razvojem tehnologij in vse večjimi zahtevami glede varnosti, certificiranjem ter sledenjem standardardom, smo se povezali z enim največjih proizvajalcev sistemov Naravnega Odvoda Dima in Toplote s podjetjem D+H Mechatronic. Tako vam danes ponudjamo vrhunsko tehnologijo, katera je v skladu z vsemi veljavnimi standardi in podprta z ustreznimi certifikati. Omogočamo vam, da so vaši objekti opremljeni z vrhunsko dovršenimi sistemi, kateri zagotavljajo najvišje možne varnostne standarde. Ob enem, vam ti sistemi omogočajo enostavno uporabo za potrebe dnevnega prezračevanja.

Vgrajene komponenete imajo preizkušeno dolgo življensko dobo, naprave, ki jih vsebujejo, pa zagotavljajo visoko funkcionalno varnost in zaneslivost.

Specializirani smo na področjih kot so: in še veliko drugega. Nudimo vam storitve in celovite rešive od idejne zasnove, projekta pa vse do izvedbe in montaže na objektu. V kolikor boste želeli, vam bomo z veseljem ponudili pomoč pri pripravi ponudb oz. popisov, za velike projekte, kot tudi dela v manjšem obsegu. Ob enem vam ponujamo kvalitetne servisne storitve in tekoče vzdrževanje vgrajenih sistemov, ki so namenjeni odvodu dima ina toplote (ODT-RWA-SHEV), s pomočjo strokovno usposobljene servisne službe. NAJDETE NAS V GROSUPLJU, POD JELŠAMI 12. Veseli bomo vašega obiska

Številke govorijo

Imamo več kot 30 let izkušenj z odvajanjem dima in zračenjem

2121 +

Produktov v ponudbi

1124 +

Izvedenih projektov

700 +

Zadovoljnih strank

389 +

Sklenjenih vzdrževalnih pogodb

Podatki o podjetju

Potrebujete pomoč? Kontaktirajte nas!

Ponujamo vam velik izbor produktov namenjenih odvajanju dima in toplote ter dnevnega prezračevanja.

Kontakt

© 2023 All rights reserved