BDT Pogon

Nov visoko tehnološki pogon, bolj praktičen in energijsko učinkovitejši kot kakarkoli doslej

Pozabite na ročno odpiranje in zapiranje oken zaradi prezračevanja prostorov in dovolite, da za to poskrbi okno samo! Pogon BDT 010-RC, vgrajen skupaj s sistemom activPilot Comfort PDAM podjetja Winkhaus, samodejno skrbi za prezračevanje v prostoru glede na nastavljen čas in skrbi za ugodno klimo v celotnem prostoru. Tudi ko vas ni, se lahko prostori nemoteno prezračujejo, saj z BDT pogonom z samodejnim vzporednim (paralelnim) delovanjem za odpiranje, zapiranje in zaklepanje, upravljate z vašim oknom na varen in udobn način. Posebna značilnost pogona je samodejni vzporedni pomik okenskega krila za 6 mm glede na okenski okvir, kar vam daje preprost občutek zavarovanega in neodvisnega zračenja. Za še več ugodja poskrbi daljinsko upravljanje, katero je že standardno vgrajeno.

Kontrolirano naravno dnevno zračenje (prezračevanje)

BDT pogon je možno vključiti v koncept nadzorovanega naravnega dnevnega zračenja. Pogon z avtomatsko krmiljenim zračenjem skrbi za ugodno klimo v vašem celotnem prostoru oz. stavbi.

Prikaz delovanja

Zaradi samodejno časovno kontrliranega prezračevanja, se zmanjšajo toplotne izgube, s tem pa se lahko prihrani pri stroških ogrevanja.

BDT-010-RC

– prilagodljivo delovanje oken preko daljinskega upravljalnika ali ploščice na dotik
– avtomatski, neodvisen od uporabnika in energijsko učinkovito prezračevanje, skladno z DIN 1946-6
– posebno tiho delovanje
– velika izbera različnih načinov delovanja, preko kontrolne ploščice
– izredno kvalitetno kovinsko ohišje

Več o pogonu

Potrebujete pomoč? Kontaktirajte nas!

Ponujamo vam velik izbor produktov namenjenih odvajanju dima in toplote ter dnevnega prezračevanja.

Kontakt

© 2023 All rights reserved

BDT pogon